ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Π.Ο.Π.Α. από το 2014

Δραστηριότητες ΠΟΠΑ 2015-2016

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΠΑ 2015


- Συνάντηση με τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και Ολυμπιονίκη κ. Πύρρο Δήμα.
- Ανάθεση στην ΠΟΠΑ, από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Προπονητών (ICCE) της διοργάνωσης της 2ης Πανευρωπαϊκής Συνάντησης Συνδέσμων Προπονητών και Προπονητικών Οργανισμών σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Προπονητών (ICCE) και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Προπονητών (ECC) στην Αθήνα για τον Μάιο του 2016.
- Επίσκεψη στην Αθήνα του Γενικού Γραμματέα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Προπονητών (ICCE) Δρ. Λάντισλαβ Πέτροβιτς για καθορισμό των λεπτομερειών της διοργάνωσης της 2ης Πανευρωπαϊκής Συνάντησης Συνδέσμων Προπονητών και Προπονητικών Οργανισμών.
- Συνάντηση Γενικού Γραμματέα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Προπονητών (ICCE) Δρ. Λάντισλαβ Πέτροβιτς και αντιπροσωπείας της ΠΟΠΑ, με την Ανπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.
- Συνάντηση Γενικού Γραμματέα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Προπονητών (ICCE) Δρ. Λάντισλαβ Πέτροβιτς και του Προέδρου της ΠΟΠΑ, με τον σύμβουλο του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, κ. Ιάκωβο Φιλιππούση.
- Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΟΠΑ, με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτριο Τρυφωνόπουλο, σχετικά με την υποστήριξη από τον ΕΟΤ της 2ης Πανευρωπαϊκής Συνάντησης Συνδέσμων Προπονητών και Προπονητικών Οργανισμών καθώς και συζήτηση για ζητήματα αθλητικού τουρισμού.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΠΑ 2016


- Διοργάνωση της 2ης Πανευρωπαϊκής Συνάντησης Συνδέσμων Προπονητών και Προπονητικών Οργανισμών σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Προπονητών (ICCE) και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Προπονητών (ECC) με συμμετοχή από όλες τις χώρες της Ευρώπης και συμμετοχή αντιπροσώπων από Καναδά, Ιαπωνία, Χονγκ Κονγκ, Νότιο Αφρική και Σαουδική Αραβία.
- Συμμετοχή στης εκπομπές των ραδιοφωνικών σταθμών ΕΡΑ ΣΠΟΡ και ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, για παρουσίαση των θέσεων της ΠΟΠΑ για τους προπονητές και τον Ελληνικό αθλητισμό και για την 2η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Συνδέσμων και Οργανισμών Προπονητών (Αθήνα 2016).
- Συζήτηση και κατάθεση απόψεων στη Διεύθυνση Επαγγελματικού Αθλητισμού και Επαγγελμάτων Αθλητισμού της ΓΓΑ, σχετικά με την οργάνωση, δομή και λειτουργία σχολών προπονητών της ΓΓΑ.
- Συνάντηση με τους νομικούς συμβούλους της Υπουργού Τουρισμού σχετικά με το ζήτημα των οδηγών βουνού
- Συνάντηση με μέλη του τομέα αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ και ενημέρωσή τους για τις θέσεις της ΠΟΠΑ επί ζητημάτων των προπονητών και του Ελληνικού αθλητισμού εν γένει.
- Συνάντηση με το μέλος του τομέα αθλητισμού του κόμματος ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ κ. Παπαδάκη και ενημέρωσή του για τις θέσεις της ΠΟΠΑ επί ζητημάτων των προπονητών και του Ελληνικού αθλητισμού εν γένει.
- Συμμετοχή και παρουσίαση θέσεων στην ημερίδα που διοργάνωσε ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, σχετικά με τον αθλητικό τουρισμό.
- Συμμετοχή στην εκδήλωση της Γαλλικής πρεσβείας σχετικά με την επιχειρηματικότητα στον αθλητισμό και την συνεργασία Γαλλικών εταιρειών με Ελληνικούς φορείς.
- Συμμετοχή στη σύσκεψη όλων των συνδέσμων προπονητών, που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός στην οποία συζητήθηκαν ζητήματα των προπονητών και αντιλόγησαν απόψεις για την επίλυσή τους.
- Υπογραφή συμφωνίας διετούς συνεργασίας στην παραγωγή προπονητών αθλημάτων και την συνεχόμενη επιμόρφωση προπονητών, με το ΙΙΕΚ ΣΒΙΕ.
- Συμμετοχή στην Συνάντηση εκπροσώπων συνδέσμων προπονητών στην Ακαδημία Προπονητών της Κολωνίας.
- Εκ νέου πρωτοβουλία για σύναψη συμφωνίας με την Ακαδημία Προπονητών της Κολωνίας, για την εκπαίδευση και επιμόρφωση των Ελλήνων προπονητών όλων των αθλημάτων.
- Διοργάνωση ημερίδας με θέμα τις προβλέψεις του νέου αθλητικού νομοσχεδίου και πώς θα πρέπει αυτές να διαμορφωθούν, για να εξυπηρετούν και να προωθούν τα συμφέροντα των προπονητών.

logo

Ταινάρου 10, T.K. 17237, Δάφνη-Αθήνα  info@popa.gr

Live στα κοινωνικά δικτυα

Follow Us:

Income Tax Planning

    View Service