ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Π.Ο.Π.Α. από το 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Π.Α, ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΥΡΩΤΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Π.Α, ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΥΡΩΤΑ

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση της Π.Ο.Π.Α, με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά. Από αριστερά, Φίλιππος Οικονόμου (Ταμίας Π.Ο.Π.Α), Γιώργος Μαυρωτάς (Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού), Αθανάσιος Δ. Βιλλιώτης (Πρόεδρος Π.Ο.Π.Α), και Γιώργος Αραχωβίτης (Αντιπρόεδρος Π.Ο.Π.Α.).

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Π.Α, ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΥΡΩΤΑ

Συνάντηση με το νέο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά, είχε αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προπονητών Αθλημάτων.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν εκκρεμούντα ζητήματα των Προπονητών όπως, Κανονισμοί Προπονητών για όλα τα αθλήματα, έλεγχος νομιμότητας των Προπονητών, εναρμόνιση των Κανονισμών Προπονητών, Δια Βίου Εκπαίδευση Προπονητών, Ίδρυση Εθνικής Σχολής Προπονητών, αλλαγή της παραγράφου 5δ του άρθρου 31, του ν2725/99 σχετικά με τα ατομικά αθλήματα κα.

Επίσης, ζητήθηκε η αιγίδα και η συμμετοχή της Γ.Γ.Α για την Πανευρωπαϊκή Εκδήλωση που θα διοργανώσει η Π.Ο.Π.Α, στα πλαίσια του προγράμματος COACHFORCE 21, θα αφορά στην ενίσχυση του ρόλου του Προπονητή σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς του.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, και εκφράστηκε από τις δύο πλευρές η ειλικρινής διάθεση για στενή συνεργασία, σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τους Προπονητές.

Tags :
logo

Ταινάρου 10, T.K. 17237, Δάφνη-Αθήνα  info@popa.gr

Live στα κοινωνικά δικτυα

Follow Us:

Income Tax Planning

    View Service