ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Π.Ο.Π.Α. από το 2014

Προγράμματα Εκπαίδευσης στις Πρώτες Βοήθειες, που διοργανώνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Προγράμματα Εκπαίδευσης στις Πρώτες Βοήθειες, που διοργανώνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Προγράμματα Εκπαίδευσης στις Πρώτες Βοήθειες, που διοργανώνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Image

Π.Ο.Π.Α.

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
VOICE OF THE COACH

 

Επίσκεψη στην Κύπρο

Στη συνέχεια επαφών μας και της συνεργασίας της ΠΟΠΑ με τον Ερυθρό Σταυρό οι ενδιαφερόμενοι προπονητές μπορούν να παρακολουθήοσυν τα Προγράμματα Εκπαίδευσης στις Α Βοήθειες, που διοργανώνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε προνομιακή τιμή.

Δεδομένου του μεγάλου αριθμού προπονητών (8500 άτομα) που θα πρέπει να εκπαιδευτούν μέχρι το τέλος του 2022 , προτείνουμε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα "Βασική Υποστήριξη Ζωής" της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Εκπαίδευσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Το συγκεκριμένο ευέλικτο πρόγραμμα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, έχει σχεδιαστεί ειδικά έτσι ώστε να καλύπτει πλήρως το αντικείμενο της Βασικής Υποστήριξης Ζωής. Κύριος στόχος αυτού, όπως και όλων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, είναι η κατάλληλη προετοιμασία των συμμετεχόντων προκειμένου να είναι οι ίδιοι σε θέση να υποστηρίξουν τυχόν καθημερινά περιστατικά απώλειας υγείας με την παροχή των απαραίτητων Πρώτων Βοηθειών.

Η ύλη του είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις τελευταίες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC) και οι επιμέρους ενότητες που καλύπτονται είναι:

Βασική Υποστήριξη Ζωής σε ενήλικες

Βασική Υποστήριξη Ζωής σε παιδιατρικούς ασθενείς

Χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή (AED)

Αντιμετώπιση Πνιγμονής

Σχετικά με τη διάρθρωσή του, το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός του βασικού εκπαιδευτικού υλικού, γλωσσάρι βασικών εννοιών, συχνές ερωτήσεις, σύντομα τεστ κατανόησης καθώς και τελική αξιολόγηση

Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα «Βασική Υποστήριξη Ζωής» ανέρχεται σε 20 ευρώ ανά συμμετέχοντα.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της παρακολούθησης του προγράμματος και της τελικής αξιολόγησης που αυτό περιλαμβάνει, εκδίδεται και αποστέλλεται βεβαίωση παρακολούθησης από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό η οποία έχει ισχύ 5 έτη.

Ως προς τη διαδικασία εγγραφής, προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα, απαραίτητο είναι να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα email «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΖΩΗΣ» .

Στο μήνυμά σας χρειάζεται να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο του εκπαιδευόμενου και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας . Προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, είναι απαραίτητη η επισύναψη ηλεκτρονικού αντιγράφου ή ευκρινούς φωτογραφίας του αποδεικτικού της κατάθεσης του ποσού συμμετοχής, στην αιτιολογία κατάθεσης του οποίου θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφονται ο κωδικός E-LEARNING EES (λατινικοίή ελληνικοί χαρακτήρες) και το ονοματεπώνυμο του εκπαιδευομένου. Τον σχετικό αριθμό λογαριασμού, μπορείτε να τον βρείτε στο τέλος του παρόντος email.

Εντός τριών εργάσιμων ημερών από την αποστολή όλων των παραπάνω σε εμάς, θα λάβετε μέσω νέου μηνύματος τους προσωπικούς σας κωδικούς με τους οποίους θα αποκτήσετε πρόσβαση στην εκπαιδευτική μας πλατφόρμα, όπως και βασικές οδηγίες για τη χρήση της.

Οι κωδικοί σας θα παραμείνουν ενεργοί από την ημερομηνία αποστολής των προσωπικών σας κωδικών και για δύο μήνες, διάστημα κατά το οποίο θα έχετε πρόσβαση στην εκπαίδευση όποτε εσείς επιθυμείτε, με δυνατότητα διακοπής και συνέχισης της εκπαίδευσης σε οποιοδήποτε σημείο.

Παραμένουμε στη διάθεσή για τυχόν λοιπές πληροφορίες και οποιαδήποτε υποστήριξη μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με Ερυθροσταυρικούς Χαιρετισμούς

Στέλλα Αθανασάκη

Υπεύθυνη εγγραφών προγραμμάτων E-LEARNING Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Εκπαιδεύτρια Α βοηθειών και Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης ΕΕΣ

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ E LEARNING :

EUROBANK

GR0502602400000310200879616

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Παρακαλούμε, στην αιτιολογία κατάθεσης να αναφέρεται απαραιτήτως ο κωδικός E LEARNING EES και το ονοματεπώνυμο του εκπαιδευόμενου-- 

Philipp Oikonomou

Kyprou 9 - Glyka Nera Fouresi 15354

 

--

Philipp Oikonomou

Kyprou 9 - Glyka Nera Fouresi 15354

 
logo

Ταινάρου 10, T.K. 17237, Δάφνη-Αθήνα  info@popa.gr

Live στα κοινωνικά δικτυα

Follow Us:

Income Tax Planning

    View Service