ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Π.Ο.Π.Α. από το 2014

15ο Παγκόσμιο Συνέδριο Προπονητών του 2025, στην Αθήνα

15ο Παγκόσμιο Συνέδριο Προπονητών του 2025, στην Αθήνα

afhsa

Η κορυφαία παγκόσμια συγκέντερωση για τους Προπονητές αθλημάτων, το Παγκόσμιο Συνέδριο Προπονητών, που διοργανώνει ανά διετία το Παγκόσμιο Συμβούλιο Προπονητών (ICCE, www.icce.ws)

ανατέθηκε, στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών Αθλημάτων και Εκπαιδευτών (ΠΟΠΑ, www.popa.gr ) για να διεξαχθεί στην Αθήνα το 2025. Προηγήθηκε διαδικασία υποβολής φακέλων υποψηφιοτήτων από ενδιαφερόμενους φορείς από ολόκληρο τον κόσμο. Στην τελική φάση επιλογής, έφτασαν οι υποψηφιότητας της Ελλάδος (ΠΟΠΑ) και της Νορβηγίας (Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Inland). Στην τελική ψηφοφορία, η υποψηφιότητα της ΠΟΠΑ επεκράτησε της αντίστοιχης της Νορβηγίας με πλειοψηφία δύο ψήφων.

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, έγινε σε επίσημη εκδήλωση αναθέσεως του Παγκοσμίου Συνεδρίου του 2025, κατά την λήξη του φετινού 14ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Προπονητών, που διεξήχθη μεταξύ 30 Νοεμβρίου και 3 Δεκεμβρίου στη Σιγκαπούρη.

Την ΠΟΠΑ εκπροσώπησε ο Ταμίας της κ. Φίλιππος Οικονόμου, ο οποίος και παρέλαβε τη σημαία του ICCE από τον Γενικό του Γραμματέα Δρ. Λάντισλαβ Πέτροβιτς και τον υπεύθυνο διοργάνωσης του Παγκοσμίου Συνεδρίου στη Σιγκαπούρη κ. Αζάρ Γιασόφ, κατά την επίσημη τελετή αναθέσεως του επομένου Παγκοσμίου Συνεδρίου Προπονητών στον επόμενο διοργανωτή.

Η συγκέντρωση κορυφαίων προπονητών, εκπαιδευτών προπονητών, αθλητικών επιστημόνων, τεχνικών διευθυντών, αθλητικών διευθυντών στο πιο διάσημο προπονητικό συνέδριο στον κόσμο αποτελεί το κορυφαίου κύρους διεθνές γεγονός για τον χώρο της Προπονητικής, κάθε δύο χρόνια.

Η ΠΟΠΑ, ήδη καταρτίζει ένα πολύ δυναμικό και άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα ομιλιών και δράσεων, που θα τραβήξουν την προσοχή και το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Προπονητικής και του αθλητισμού από ολόκληρο τον κόσμο αλλά και από την Ελλάδα.

Η ανάθεση του 15ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Προπονητών του 2025 στην ΠΟΠΑ, αποτελεί μια κορυφαία διεθνή τιμή, αναγνώριση και επιβράβευσή της για τον αγώνα της υπέρ των Προπονητών.

 

 
 
 
 
 
 
logo

Ταινάρου 10, T.K. 17237, Δάφνη-Αθήνα  info@popa.gr

Live στα κοινωνικά δικτυα

Follow Us:

Income Tax Planning

    View Service