Συνάντηση με το νέο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26/09/2019Στιγμιότυπο από τη συνάντηση της Π.Ο.Π.Α, με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά. Από αριστερά, Φίλιππος Οικονόμου (Ταμίας Π.Ο.Π.Α), Γιώργος Μαυρωτάς (Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού), Αθανάσιος Δ. Βιλλιώτης (Πρόεδρος Π.Ο.Π.Α), και Γιώργος Αραχωβίτης (Αντιπρόεδρος Π.Ο.Π.Α.).

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Π.Α, ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΥΡΩΤΑ

Συνάντηση με το νέο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά, είχε αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προπονητών Αθλημάτων.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν εκκρεμούντα ζητήματα των Προπονητών όπως, Κανονισμοί Προπονητών για όλα τα αθλήματα, έλεγχος νομιμότητας των Προπονητών, εναρμόνιση των Κανονισμών Προπονητών, Δια Βίου Εκπαίδευση Προπονητών, Ίδρυση Εθνικής Σχολής Προπονητών, αλλαγή της παραγράφου 5δ του άρθρου 31, του ν2725/99 σχετικά με τα ατομικά αθλήματα κα. 

Επίσης, ζητήθηκε η αιγίδα και η συμμετοχή της Γ.Γ.Α για την Πανευρωπαϊκή Εκδήλωση που θα διοργανώσει η Π.Ο.Π.Α, στα πλαίσια του προγράμματος COACHFORCE21, θα αφορά στην ενίσχυση του ρόλου του Προπονητή σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς του.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, και εκφράστηκε από τις δύο πλευρές η ειλικρινής διάθεση για στενή συνεργασία, σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τους Προπονητές.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΟΛΩΝΙΑΣ

SUCCESS

Στιγμιότυπο από συμμετέχοντες στο 1ο Επιμορφωτικό Προπονητικό Σεμινάριο για Ομοσπονδιακούς Προπονητές της ΠΟΠΑ και της Ακαδημίας Προπονητών της Κολωνίας, που πραγματοποιήθηκε στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Στο μέσον, μεταξύ των συμμετεχόντων προπονητών, διακρίνονται ο Γεν. Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Μανώλης Κολυμπάδης, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΕ κ. Πολυξένη Αργειτάκη, ο διδάσκων κ. Mirco Theurer, ο Πρόεδρος της ΠΟΠΑ κ. Αθανάσιος Δ. Βιλλιώτης, ο Γεν. Γραμματέας της ΠΟΠΑ κ. Δημήτρης Στεφανίδης, ο Ταμίας της ΠΟΠΑ κ. Φίλιππος Οικονόμου και το μέλος του ΔΣ της ΠΟΠΑ κ. Κώστας Γκρέκας.

Περισσότερα

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών Αθλημάτων (ΠΟΠΑ), σε συνεργασία με την Ακαδημία Προπονητών της Κολωνίας και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), του Παγκοσμίου Συμβουλίου Προπονητών (ICCE), ), της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, διοργανώνει Επιμορφωτικό Σεμινάριο για τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές των Ελληνικών Αθλητικών Ομοσπονδιών, με θέμα :
«Monitoring – ένα θεμελιώδες εργαλείο για τον έλεγχο της προπόνησης»
Ομιλητής, Mirco Theurer Ερευνητής Ακαδημίας Προπονητών Κολωνίας
Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Απριλίου 2018, στο κτήριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Λεωφόρος Δημητρίου Βικέλα 52, ΤΚ 15233 Χαλάνδρι, Αθήνα) από τις 9:00πμ έως τις 5:00μμ και τις δύο ημέρες.
Δικαίωμα συμμετοχής 40 Ευρώ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Αθανάσιος Δ. Βιλλιώτης Δημήτριος Κ. Στεφανίδης
Δηλώσεις συμμετοχής σας στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 6972391087
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, πιστοποιημένη από την Ακαδημία Προπονητών της Κολωνίας.

Περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ

seminariofoititon

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών Αθλημάτων (ΠΟΠΑ), σε συνεργασία με την Ακαδημία Προπονητών της Κολωνίας και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), του Παγκοσμίου Συμβουλίου Προπονητών (ICCE), της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, διοργανώνει Επιμορφωτικό Σεμινάριο για τους :
Προπονητές όλων των Αθλημάτων, τους Φοιτητές των ΣΕΦΑΑ και τους Σπουδαστές ΙΙΕΚ-ΔΙΕΚ (Ειδικότητα Προπονητής Αθλημάτων)με θέμα :
«Monitoring – ένα θεμελιώδες εργαλείο για τον έλεγχο της προπόνησης»
Ομιλητής : Mirco Theurer Ερευνητής της Ακαδημίας Προπονητών Κολωνίας
Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της ΣΕΦΑΑ Αθηνών, από τις 10:00πμ έως τις 3:00μμ.
Δικαίωμα συμμετοχής Προπονητών 20 Ευρώ και Φοιτητών – Σπουδαστών 15 Ευρώ.
Δηλώσεις συμμετοχής σας στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 6972391087
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, πιστοποιημένη από την Ακαδημία Προπονητών της Κολωνίας.

Περισσότερα

Δελτίο τύπου για απόφαση ΣτΕ

Το Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προπονητών Αθλημάτων, αφού ενημερώθηκε σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ για την εισαγωγή των αθλητών στα ΑΕΙ – ΤΕΙ, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση :

 

« Κατόπιν της αποφάσεως του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία κρίνει ως αντισυνταγματικά τα προνόμια για την εισαγωγή των διακριθέντων αθλητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, με απόλυτο σεβασμό προς την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου αλλά και με μεγάλο προβληματισμό για το μέλλον του Ελληνικού Αθλητισμού, εμείς οι προπονητές, δηλαδή οι επαγγελματίες που προετοιμάζουν τους αθλητές για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, που μαζί με τους αθλητές θίγονται αμέσως από την απόφαση αυτή, ανησυχούμε πολύ και προβληματιζόμαστε για τις επιπτώσεις αυτής της απόφασης, που πιθανόν θα επιφέρει μείωση της συμμετοχής των νέων στην προσπάθεια για υψηλό αθλητισμό. Καλούμε όλους τους αθλητικούς φορείς και την Πολιτεία σε συνεργασία, προκειμένου να βρούμε μια λύση μόνιμη και νομικά ακλόνητη, ώστε να μην πληγεί ο αθλητισμός μας, που αποτελεί πρωτίστως αξεπέραστη ασπίδα προστασίας της νεολαίας μας από τους διαφόρους κινδύνους του σύγχρονου τρόπου ζωής, αλλά και να μην παύσουν τα ευεργετήματα που αποτελούν ένα κίνητρο για την ενασχόληση με τον Υψηλό Πρωταθλητισμό».

Περισσότερα

ΠΟΠΑ: Ταινάρου 10, Δάφνη, 17237, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα | 2108222949 | 6972391087 | popa.gr